Организаторът: И ако оставка от "Бояна" не дойде, следващият протест не ни се мисли...


Организаторът: И ако оставка от "Бояна" не дойде, следващият протест не ни се мисли...
Снимка: БГНЕС

17457 0

Считаната неофициално за организатор на протеста срещу БФС страница във Фейсбук - "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", възропта срещу зам.-директора на СДВР Стефан Иванов. Повод за това стана внушението му, че сблъсък между враждуващи фракции по време на бунта е станал причина полицията да изкара водните оръдия и да спре проявата.

УЖАСЯВАЩИ КАДРИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ: КРЪВ, ПОЖАРИ, ПОБОИЩА И ПОГРОМ (СНИМКИ)

Организаторът определи твърдението на Иванов като "наглов нушение в национален ефир" и призова всички свои последователи да споделят кадри, доказващи, че сблъсък между фракции не е имало, в днешния ден до постигането на резултат. А именно оставки в БФС.

"... и ако оставка от Бояна не дойде... следващият протест не ни се мисли...", пише неизвестният до този момент човек или група от хора. Ето какво гласи публикацията на страницата от снощи:

"Нагло внушение в национален ефир‼️Този човек, зам.директор, каза, че "кръвни враждуващи фракции са се сбили" и затова се намесили полицаите, за да спасят гражданите. Това романът "1984" на Оруел ли е!?

След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО в българската история фенове на Левски, ЦСКА, Ботев ПД, Локо ПД, Черно море, Спартак Варна, Локо СФ и Славия застанаха рамо до рамо, стиснаха ръцете си и викнаха в един глас това, което мисли цяла България - ОСТАВКА!

Хора, споделяйте всички кадри, натискайте в утрешния ден по всички профили, страници, форуми, защото вълната трябва да ги залее от всички фронтове... и ако оставка от Бояна не дойде...

... следващият протест не ни се мисли....

Вярваме, че има достатъчно разум в общественици, политици и всички останали, за да накарат наглата пасмина от Бояна да подаде Оставка и да насрочи нов конгрес в началото на годината!

Няма връщане назад, тези трябва да си отидат!".

Впоследствие организаторът се обръща и към медиите, отразили реално протеста, пишейки: "Не оставяйте лъжите да победят в утрешния ден! Всички знаем каква е причината за случилото се и на всички ни е ясно, че ако публиката бе на стадиона - там камъни, коли, кофи, бусове, дървета и т.н. няма и кръв нямаше да има!"А от Общината обявиха, че ще искат организаторът да плати щетите от протеста.

УЖАСЯВАЩИ КАДРИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ: КРЪВ, ПОЖАРИ, ПОБОИЩА И ПОГРОМ (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички