Огромна трагедия разтърси българския футбол! Вратар почина само на 29 години


Огромна трагедия разтърси българския футбол! Вратар почина само на 29 години
Снимка: БГНЕС

23079 0

Огромна трагедия разтърси българския футбол! Вратарят на ФК Спартак(Щърково) -Тодор Милушев е починал внезапно в нощта на неделя срещу понеделник, съобщава „Марица“. Кончината му потопи в скръб футболните среди в Пазарджик и региона.

Най-вероятната причина за смъртта на 29-годишния вратар е инфаркт. В неделя той е имал мач в Панагюрище от Областната „Б“ група. Милушев е рухнал на терена при едно спасяване в края на срещата.

Дежурният екип веднага му оказал първа помощ, след което препоръчал играчът да бъде заменен принудително. След края на мача Милушев бил откаран за преглед в Спешния център на панагюрската болница. Не е бил открит проблем и Милушев си тръгнал за Пазарджик с други свои съотборници.

По време на пътуването започна да се оплаква, че му става топло и се изпотява. Даже ни накара да отворим прозореца", сподели пред изданието треньорът му Димитър Танков.

След това той е бил оставен пред дома си в Пазарджик. Тодор е починал около 1 часа след полунощ.

Милушев е работел до последно в казиното при Ханче "Луда Яна". Вратарят имал опит и като асистент-рефер в пазарджишката футболно-съдийска колегия. Имал е съпруга, оставя като сираче и малко детенце.

Наскоро тъжна вест споходи и привържениците на Левски заради смъртта на основателя на първия фенклуб на „сините“ извън България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички