Официално: Росен Кирилов е новият старши треньор на ЦСКА 1948


Официално: Росен Кирилов е новият старши треньор на ЦСКА 1948
Снимка: cska1948.bg

906 0

Росен Кирилов е новият старши треньор на ЦСКА 1948, обявиха официално от клуба. 48-годишният специалист подписа договора си с клуба в офиса на „червените“ в столицата.

По-късно през деня Кирилов ще се присъедини към треньорския щаб в Правец, където ЦСКА се подготвя по време на паузата за мачове на националните отбори.

Новият старши треньор на „червените“ ще участва в пресконференция заедно с главния мениджър на клуба Красимир Балъков в сряда (24 март) от 13:00 ч. в Пресклуб България. 

В кариерата си като наставник Росен Кирилов е водил Етър и Витоша (Бистрица). Бил е помощник треньор в ЦСКА, Славия и Витоша (Бистрица). Като футболист на позицията централен защитник има над 50 мача за националния отбор на България.

Участник с „лъвовете“ на световното първенство през 1998 г. във Франция и на европейското първенство през 2004 г. в Португалия. Защитавал е цветовете на ЦСКА, Литекс, турския Аданаспор, кипърския АПОП и румънския Васлуй.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички