Официално: Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948!


Официално: Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3029 0

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев преподписа договора си с "червените". 29-годишният халф се обвърза за "дълъг период от време", като от ЦСКА 1948 не разкриват детайли по неговия договор. Чочев сложи подписа си в присъствието на Радослав Здравков и Любослав Пенев.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948: 

"Лидерът на ЦСКА Ивайло Чочев преподписа договора си с „червените“.

29-годишният полузащитник прие условията, предложени му от клуба, като обвърза бъдещето си с „армейците“ за дълъг период от време. Чочев проведе кратки преговори с ръководството в клубния офис преди да сложи подписа си под контракта в присъствието на спортния директор на ЦСКА Радослав Здравков и старши треньора на отбора Любослав Пенев.

Бившият играч на италианския Палермо е в изумителна форма от началото на шампионата в efbet Лига, като вече има на сметката си цели осем попадения, отбелязани в едва шест срещи. С тях двигателят в халфовата линия на ЦСКА вече е на върха в голмайсторската листа с три гола пред втория в подредбата Браян Переа от Ботев (Враца).

През миналия сезон в efbet Лига пък Чочев записа 30 срещи с екипа на „армейците“, в които се разписа 13 пъти и добави 1 асистенция. Той беше избран за Играч на сезона от феновете на тима, а в началото на тази година спечели гласуването за Най-добър полузащитник в България за 2021 г.

През юли пък състезателят беше определен и за Футболист номер 1 в efbet Лига, благодарение на отличните си статистически показатели в платформата InStat.

Клубът изразява удовлетворението си от преподписания договор с Ивайло Чочев и му пожелава с безспорните си качества да продължава да води ЦСКА към важни победи!

Успех, Ивайло!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички