Официално: ЦСКА 1948 привлече Лазар Марин


Официално: ЦСКА 1948 привлече Лазар Марин
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА 1948

2588 0

Лазар Марин официално стана част от ЦСКА 1948 днес. Левият бек подписа договора си с новака в Първа лига и се включи в първата тренировка за седмицата на тима на Красимир Балъков преди двубоя от втория кръг на Първа лига срещу Берое. Той е в Стара Загора на 17 август.

За последно защитникът игра в Ботев (Пловдив), а преди това е обличал екипите на грузинския Торпедо (Кутаиси), ЦСКА и Раковски. 26-годишният Марин има над 110 мача за първенството с екипа на Ботев (Пловдив) по време на няколкото си престоя в клуба.

Левият бранител има спечелени Купа на България и Суперкупа на България с „канарчетата“. Вдигал е и Купата на Грузия с Торпедо (Кутаиси). Играл е също така за националните отбори на България до 17 години, до 19 години и до 21 години.

От новия клуб на Марин обявиха, че той е демонстрирал самочувствие и амбиция за големи мачове с екипа на ЦСКА 1948, участие в евротурнирите и трофеи с червената фланелка. Те му пожелаха тези амбиции да се превърнат във факти. А кой спряган за ЦСКА 1948 играч може да премине в Славия вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички