Нов-стар футболист в Пирин - 22-годишен разгрогна с Крумовград и се завърна в Благоевград


Нов-стар футболист в Пирин - 22-годишен разгрогна с Крумовград и се завърна в Благоевград
Снимка: facebook / OfkPirinEoodBlagoevgrad

2423 0

Ръководството на Пирин Благоевград обяви в днешния 8-и септември (петък), че 22-годишният Андрей Йорданов се завръща в отбора!

Младокът е разтрогнал договора си с Крумовград и е подписал такъв с "орлетата", като на този етап не се съобщава с каква продължителност ще бъде той.

"Радвам се, че отново съм в Пирин. Тук се чувствам много добре. Благодаря на ръководството за протегнатата ръка. Връщам се заради професионалното им отношение и увереността в стабилността на клуба. Надявам се, че всички заедно ще успеем да извадим Пирин от тази временна ситуация на липса на точков актив от началото на сезона", заяви новият-стар футболист на благоевградчани, които са на последното 16-о място в Първа лига с актив от само една точка след първите седем кръга.

Ето какво гласи цялата публикация на Пирин Благоевград:

"Андрей Йорданов се завърна в Пирин!

22-годишният играч подписа договор с „орлетата“ след като разтрогна контракта си с Крумовград. Йорданов напусна Пирин през лятото по много коректен начин, а сега се завръща, за да помогне на отбора.

„Радвам се, че отново съм в Пирин. Тук се чувствам много добре. Благодаря на ръководството за протегнатата ръка. Връщам се заради професионалното им отношение и увереността в стабилността на клуба. Надявам се, че всички заедно ще успеем да извадим Пирин от тази временна ситуация на липса на точков актив от началото на сезона“, каза Йорданов.

Успехи с Пирин, Андрей Йорданов!".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички