Нов скандал в българския футбол: "Спахте ли добре, съдии? Заради това не излъчваха мача..." (ВИДЕО)


Нов скандал в българския футбол: "Спахте ли добре, съдии? Заради това не излъчваха мача..." (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5246 0

Ръководството на Септември София изрази негодуванието си от съдийските отсъждания при гостуването си на Литекс от 18-ия кръг на Първа лига. 

Столичани отстъпиха от върха на 12-я в класирането след спорна дузпа в началото на второто полувреме. Тя бе реализирана от Капитанов и "оранжевите" спечелиха ценни три точки. 

От Септември припомниха и за други "съдийски безчинства", които сериозно са ощетили клуба през последните години. Те добавиха, че именно решенията на арбитрите са причина срещата да не бъде излъчвана. 

Позицията на Септември

"Добро утро на съдиите Стефан Гурков - гр. Сливен и Иван Попчев - гр. Пловдив!

Спахте ли добре снощи?

Нормално, свикнали сме безобразията от съдийско естество да преминават всякакви граници и после спокойно да продължавате да безчинствате!

Съжаляваме, че двубоят между ПФК Литекс Ловеч и ПФК Септември София не бе телевизионен, за да може цялата футболна общественост да стане свидетел на тенденциозното ви отношение, фаулове, театрални падания и всички спорни положения отсъдени само в посока на домакините през първото полувреме!

Замълчахме, за дочути и недочути разговори от преди началото на двубоя, че "знаете какво да правите" и "че ще внимавате" и закономерното се случи през второто полувреме! Описанието е излишно, а кадрите говорят сами за себе си!

Обръщаме се към съдийската комисия към БФС! Уважаеми господа, ПФК Септември София ще входира жалба към въпросното недоразумение, което нарича себе си - "професионален съдия", но Ви молим този път жалбата ни да има ефект, а не като предишната, в която ни казахте, че съдията е сбъркал, но получи наряд още в следващият кръг!

Историята помни, че след сериозно съдийски грешки, ПФК Септември София загуби баража за влизане в елита, след несъществуваща дузпа отсъдена от Драгомир Драганов преди няколко години, а през изминалият сезон Васимир Ел Хатиб спомогна за изпадането на "септемврийци" от елита!

И никога не е нарочно и тенденциозно!

Напомняме Ви, че ПФК Септември София е малък клуб, но сме една от малкото светлини в тунела за развитието на българските таланти, които са и Ваши деца!

Не ни помагайте, но не ни и пречете", написаха от столичния клуб в социалните мрежи.  

Следете най-актуалните новини от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички