Норвегия - България


Норвегия - България
Снимка: Иван Йочев

3077 0

Ако този мач не най-важният за нашите национали, то със сигурност е един най-тези с най-голямо значение за крайното подреждане в групата. След домакинската загуба от Хърватия, Норвегия става основният ни съперник за третото място в групата. Ако днес победим, шансовете ни да се класриаме на Евро 2016 ще се увеличат многократно.

В момента, "Трикольорите" са на 3-ото място в групата с актив от 3 точки след първите два мача, като норвежците също имат толкова.

Скандинавцита паднаха в Осло от Италия с 0:2 в първия си мач, но след това постигнаха класическа победа с 3:0 при визитата си на Малта.

Водещите букмейкъри основателно или не, смятат Норвегия за фаворит в мача, но според нас нашите момчета имат сили да направят стойностен мач и да не се върнат с празни ръце. Още повече, че по този начин те ще се реваншират за бледото си представяне срещу Хърватия.

Норвегия няма нито един широко известен футболист в състава си. Може би най-голяма заплаха за нашата отбрана ще представлява нападателят на Блекбърн Роувърс Джошуа Кинг.като нашите ще трябва да внимават най-вече за нападателя Джошуа Кинг, който защитава цветовете на Блекбърн Роувърс.

Домакините са без контузените Хансен, Хьоли, Хаугер, Хенриксен, Бериша, Абделайе и Сьодерлунг .

В нашия състав отсъстващите са Гъргоров и Иванов. Всички други играчи са на линия. Очаква се Любо Пенев да направи със сигурност поне 3-4 промени в състава си, като Венци Христов и Мишо Александров са кандидати за титулярно място.

Има голяма вероятност да има и промени в защитата, като Данчо Христов може да получи възможност да излезе титуляр, за сметка на контузения Йордан Минев.

Прогноза: Норвегия - България Х2 (Двоен шанс, при коефициент 1.75)

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички