Нямало стачка в Локо (Сф), разкри шеф в клуба


Нямало стачка в Локо (Сф), разкри шеф в клуба

1195 0

Атмосферата в съблекалнята на Локомотив (София) е много добра и стачка заради неизплатени заплати не е имало. Това заяви изпълнителният директор на "червено-черните" Георги Марков след успеха в турнира за Купата над Ботев (Гълъбово) (5:1).

"Атмосферата в съблекалнята винаги е била много добра и колективът, както и треньорското ръководство, е много добър. Може би на това се дължи успехът. Всичко е нормално. Президентът им обясни как стоят нещата и няма проблем. Не е имало стачка, колкото искаха да се видят с президента и да се разберем как стоят нещата", коментира Марков след успеха.

В отбора няма кадрови проблеми, единственият с травма е капитанът Александър Бранеков, обясни шефът.

"Бранеков има проблеми от два месеца с ахилеса. Досега биеше инжекции, но трябва да се оперира. Той трябва да прецени. Всички други са здрави", каза той.

"Публиката изпитваше удоволствие, когато гледаше юноши от клуба да играят. Ще се радвам в бъдеще да можем да използваме тези момчета по-често, все пак те тренират в първия отбор от 2 години. Би било добре даже да използваме в състава около 80 процента от нашите юноши", вярва Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички