Няколко телевизии искат мачовете на Локо (Сф) във "В" група


Няколко телевизии искат мачовете на Локо (Сф) във "В" група

1342 0

Петър Касев днес беше на стадион "Локомотив" в "Надежда", където проведе поредица от важни срещи за бъдещето на "железничарите". Говорителят на тима (и член на борда на директорите) изрази мнение, че съоръжението е под всякаква критика и тимът ще се опита да го осъвремени.

"Стадионът е в плачевно състояние. Нашата бригада строителни работници започва работа от понеделник. Започваме освежаване и отвън и по съблекалните. От 1 септември започваме работа и по затревяване на това игрище. Имаме добра школа с 200 деца, затова запазваме и треньорите", каза Касев пред "Нова телевизия". 

В понеделник ще назначим с нови договори 42 души. Те вече ще знаят, че са сигурни за работата си. Днес научих, че кметът на Требич прекратява взаимоотношенията с Локомотив Сф, където тренираха нашите деца. Няма причина. Нашите юноши сега отиват на турнир в Румъния".

Що се отнася до целите на тима Касев беше скромен, като най-важната задача е Локомотив (София) да се справи с финансовата криза, налегнала клуба.

"Не сме си поставили голяма цел. Нека не се сравняваме с други. Локомотив Сф е в тежко състояние. Искам още веднъж да подчертая, че собственик и президент на Локомотив Сф е Кирил Льосков. Аз съм член на борда на директорите и говорител.

Най-важното е да призова областния управител да урегулираме нещата, за да знаем как да влагаме в базата. Има доста неща, които са вървели на самотек. Първият терен е добре, ще освежим трибуната, имам запитване от две телевизии за излъчване на нашите мачове във В група. Трябва да сме наясно със собствеността", допълни Петър Касев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички