Васев няма да остане в Локо (София), дори не се появи на срещата


Васев няма да остане в Локо (София), дори не се появи на срещата
Снимка: Иван Йочев

1609 0

Досегашният старши-треньор на Локомотив (София) Димитър Васев няма да остане начело на тима във "В" група. Това разкри новият член на борда на директорите и говорител на клуба Петър Касев.

Пред "Нова телевизия" той съобщи, че опитният наставник дори не се е появил на днешната среща в квартал "Надежда", което ясно показва нежеланието му да остава в столичния клуб.

"Тази среща е продължение от миналата седмица. Днес продължихме и уточнихме заплатите на треньорите в школата. Чакахме да се появи г-н Васев, с когото водехме преговори за треньорския пост. Той обаче не дойде поне да ни уважи и да каже – да, отказвам се.

Разговаряме с още един човек. Локомотив ще излезе от ситуацията, макар че сме малко на зор, макар и малко плахо", каза Касев и допълни, че става въпрос за Антон Велков. В същото време той потвърди и новия спортен директор на "железничарите". 

"Да, наистина с Антон Велков преговаряхме сега. Той е локомотивец, припознават го хората. Казахме му какви са нашите виждания, дадохме и бюджета. Той ще помисли до понеделник-вторник. Новият треньор ще селектира отбора с наша помощ и заедно с Кристиян Добрев. Добрев е новият спортен директор, официално".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички