Николас Пенев: Дай Боже, да играя за ЦСКА - най-големият отбор в България"


Николас Пенев: Дай Боже, да играя за ЦСКА - най-големият отбор в България"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4168 0

19-годишният футболист на Хебър Пазарджик - Николас Пенев, бе гост в подкаста на "Блиц" и не скри, че един ден иска да играе в чужбина, въпреки че "в момента не мисля за това".

"Целта на всеки е да излезе в чужбина. При удобна възможност, смятам, че трябва да се грабне. Но в момента не мисля за това. Трябва да си подготвен за тази крачка", обясни младокът, цитиран от "Тема Спорт", а след това допълни:

Николас Пенев

"Харесвам испанското първенство, италианското, дори и френското. Симпатизирам на Атлетико Мадрид, на Валенсия - също. Атлетико обаче ми е по на сърце".

"Дай Боже, да играя за ЦСКА"

Също така, синът на Любослав Пенев се надява някога да облече екипа на ЦСКА"Нашето семейство е от ЦСКА. Майка ми е от ЦСКА, аз като малък играх за ЦСКА, ходил съм на мачове. Дай Боже, да играя за ЦСКА - най-големият отбор в България".

"За всеки футболист би било чест да защитава цветовете на ЦСКА. Има я тръпката, когато играя срещу ЦСКА. Не може да се обясни, трябва да се почувства… Дай Боже, да видя ЦСКА отново шампион", пожела си крилото.

*Николас Пенев има договор с Хебър до лятото на 2026-а година. През настоящия сезон се е отчел с 4 гола и 1 асистенция в общо 29 мача.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Той показа, че отборът може да играе": Паро Никодимов с ценен съвет към ръководството на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички