Николай Киров: Тежък жребий за Арда


Николай Киров: Тежък жребий за Арда
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4991 0

Наставникът на Арда Николай Киров коментира изтегления днес жребий за турнира Купата на конференциите. Тимът на Арда ще играе с израелския Апоел Беер-Шева. Първата среща е на 22 юли в Кърджали, а реваншът на 29 юли.

Г-н Киров, коментара за изтегления днес жребий.

- Безспорно тежък жребий, знаете, че бяхме непоставени в тази група и затова противниците бяха доста сериозни. Отборът на Апоел Беер-Шева преди няколко години отстрани Лудогорец. Ние обаче ще направим наше си разузнаване. Имал съм възможност да гостувам на отбор от Израел и знам, че там гостуванията са много трудни за игра. Към това ще трябва да се адаптираме по най-бързия начин, но основната работа е бързо да разузнаем противника, за да можем да запознаем футболистите със силните и слаби страни на Апоел Беер-Шева.

 Отборът започна подготовка преди два дни, как ще протече тя?

- На два етапа ще бъде. Първият е в Момчилград, където ще се работи основно за физика и кондиция. Вторият етап ще е в Банско, където ще се изиграят 4 контролни срещи. Те ще са общо 6 преди мача с Апоел Беер-Шева. А с кой от Левски се подсили Арда, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-странните трансферни "суми", за които не сте и предполагали

Предвид коронакризата през този летен трансферен прозорец не очакваме космически сделки, на каквито бяхме...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама