Илия Юруков ще напусне Левски и ще се присъедини към Арда Кърджали?


Илия Юруков ще напусне Левски и ще се присъедини към Арда Кърджали?
Снимка: Lap.bg

1948 0

Полузащитникът на Левски Илия Юруков е пред раздяла с клуба, съобщава днес "Dsport". 21-годишният футболист, който изигра 21 мача за "сините" през последния сезон, има намерение да напусне "Герена" заради забавените си заплати.

Юношата на Левски, който е и младежки национал на България, вероятно ще продължи кариерата си в Арда Кърджали, пише още изданието. Той би бил чудесно попълнене за Николай Киров, който предпочита да играе предимно с български футболисти.

Освен това, финалистът за Купата на България спечели баража с Черно море и ще играе в квалификациите на турнира Лига на конференциите през лятото. След възстановяването на братя Цонев за Юруков стана тясно на стадион "Георги Аспарухов" и вероятно клубът няма да има нищо против да се раздели с него.

Очаква се утре (10 юни) Наско Сираков да свика пресконференция, на която да съобщи подробности за преговорите с Джоузеф Диксън!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички