Николай Бодуров: Проблемите ни са на психическа основа


Николай Бодуров: Проблемите ни са на психическа основа

1189 0

Защитникът на националния отбор Николай Бодуров коментира представянето на тима и негативните резултати напоследък. Централният бранител разкри, че проблемите на нашите били "психически".

"С оглед на показаното в последните две срещи и загубите не знам дали е задължително, направо е повече от задължително да спечелим, ако искаме да запазим шансове - каза Николай Бодуров пред "7 дни спорт". - Любослав Пенев ни каза какво мисли, как вижда нещата и какво трябва да направим. Но няма какво да се говори, трябва да се показва на терена. Първият лагер всичко бе добре, като бихме. На втория вече ни грабнаха и медиите, но наистина играхме изключително слабо. Не знам какво се промени. Всичко е на психическа основа според мен“, добави бранителят. Той обаче смята, че в националния не се влияят от негативните коментари от членовете на Изпълкома.

"На мен никой не ми влияе по никакъв начин. Мисля, че всички сме доказали, че сме силни характери, и трябва да се абстрахираме от такива неща, ако искаме да вървим напред", завърши Бодуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички