Никола Спасов: Съдиите ни, горките, работят под натиск


Никола Спасов: Съдиите ни, горките, работят под натиск

1097 0

Треньорът на Черно море Никола Спасов изрази съжалението си, че неговият тим не е взел трите точки при гостуването си на Лудогорец. Шампионите стигнаха само до 1:1 - варненци откриха чрез Матиас Курьор след почивката, а малко след това Клаудиу Кешеру донесе точката за домакините. Реферът Николай Йорданов пък можеше да отсъди три дузпи за Черно море, но не посмя да покаже нито веднъж бялата точка.

"Аз обещах да не коментирам съдиите, просто не си заслужава. Мачовете ги дават по телевизията, всеки може да види. Има си и комисии да ги оценяват. Грозно е това плюване по реферите. И без това работят под натиск, горките", каза Спасов пред "България Днес".

"Естествено, че съжалявам за изпуснатата победа, защото играхме много добре. Надиграхме съперника, особено след почивката. Не знам дали Лудогорец е в криза, те да си правят равносметка. Това са нашите максимални възможности. Много отбори този сезон имат шанс за местата в Европа. Правят се добри селекции, наливат се пари, ще бъде трудно, а и шампионатът е интересен", добави треньорът на "моряците".

"Това беше най-добрият ни мач този сезон. Поздравявам футболистите за мъжката игра и себераздаването. Още от началото излязохме с намерението да се надиграваме с Лудогорец. При 0:0 на почивката им казах, че всичко върви добре и можем да вкараме гол. Така и стана, но след това имаше леко отпускане и домакините бързо изравниха. Нямаше да е незаслужено, ако бяхме спечелили. Все пак важното е, че играхме красиво и без страх", каза Спасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички