Никола Спасов: "Левски" бе много ефективен в атака, имаха и късмет


Никола Спасов: "Левски" бе много ефективен в атака, имаха и късмет

1109 0

С въпрос дали усеща подкрепата на своите футболисти, започна интервюто на старши треньора на Черно море Никола Спасов, след 0:2 от "Левски" във Варна.

"Абсолютно никога не съм се съмнявал в тях. Раздадоха се. "Левски" бяха много ефективни в атака, особено второто полувреме. Направиха 4 много силни контраатаки", коментира той след срещата.

Запитан защо е казал на играчите си по време на двубоя, че са умрели от страх, Спасов заяви: "Не искам да има напрежение, те са доказани футболисти и не трябва да изглеждат така".

Той посочи, че Борислав Стойчев е изиграл добър мач. "Мисля, че ще направи добра двойка с Пламен Николов. Отборът игра добре, особено второто полувреме. При головете "Левски" имаха доста голяма доза късмет, а ние имахме доста чисти положения, които по чудо не станаха голове", отбеляза Спасов.

Той заяви, че не се притеснява от головата сума, налегнала неговия отбор. "Ще се синхронизираме и ще изглеждаме по-добре. Всеки следващ мач ще е решаващ за нас по отношение на преследването на място в Европа. Отиваме в Стара Загора за победа", завърши треньорът на "моряците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички