Ники Михайлов пази срещу "адзурите"?


Ники Михайлов пази срещу "адзурите"?

1498 1

Николай Михайлов най-вероятно ще е титуляр на вратата в първия официален мач на новия национален селекционер Ивайло Петев, пише "24 часа". Довечера България приема на стадион "Васил Левски" фаворита за първото място в нашата квалификационна група за европейското първенство във Франция догодина - Италия.

В мачовете до момента Михайлов пази само при загубата с 1:2 от Норвегия. В другите 3 срещи на вратата бе стражът на Лудогорец Владислав Стоянов.

Според изданието срещу "скуадра адзура" титуляр се очаква да бъде и завърналият се в националния отбор след пауза от 2,5 години Иван Бандаловски, който ще играе отдясно в отбраната. В центъра Николай Бодуров ще си партнира с Георги Терзиев.

Друга интересна опция на Ивайло Петев можело да бъде пускането на Ивайло Чочев вместо Владимир Гаджев, но шансът за това е минимален.

Иначе отляво в защитата ще действа Йордан Минев. В халфовата линия ще играят още Манолев, Дяков и Михаил Александров. Пред тях ще действа Георги Миланов, а най-отпред в атаката ще бъде поставен Ивелин Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички