Наш агент: Българските футболисти не ги интересуват евротурнирите, а големите заплати в Русия


Наш агент: Българските футболисти не ги интересуват евротурнирите, а големите заплати в Русия
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2653 0

Българският футболен агент Мирчо Димитров обяви, че родните футболисти не ги вълнува толкова въпросът, че ако преминат в руски клубове, няма да играят в европейските турнири. Според него за тях е по-важно, че руснаците дават големи заплати.

Димитров обяви, че е възможно български футболисти да преминат в руски клубове, но към момента няма интерес оттам към наши играчи. През настоящия сезон само един българин играе в руското първенство - Матео Стаматов от Пари НН.

"Идването на български играчи е възможно, но няма търсене за тях. Мен всички ме познават, но никой не ми се е обаждал и не ме е питал за футболисти. Има няколко играчи, които се представят много добре и ще могат да играят в Руската висша лига, но не искам да назовавам имена.

Няма възможност да се играе в евротурнирите? Сега такова е времето. Там са големи заплатите, евротурнирите вече не са толкова важни", категоричен е Димитров пред metaratings.ru. По-рано той обяви, че Георги Миланов иска да играе в Русия отново.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички