Мъри Стоилов обяви: Връщам се в треньорската професия


Мъри Стоилов обяви: Връщам се в треньорската професия
Снимка: Оф. сайт на Астана

4974 0

Един от най-добрите български треньори - Станимир Стоилов, стои без работа от доста дълго време. Сега обаче специалистът призна, че ще се завърне в треньорската професия, като обяви, че няма да поема нечий национален отбор, а ще си търси клубен тим.

"Всичко с мен е наред. Лятото завърши, починах си малко. Сега мисля да се върна към работата. Имаше много слухове за мен. След като работих в националния отбор на Казахстан, исках да си почина добре. Сега ще обмислям варианти, ще преговарям с отбори, които се интересуват от мен. Мисля, че най-вероятно ще се върна в клубния футбол, все още не искам да работя отново в национален отбор", заяви Стоилов пред KazFootball.kz.

Бившият наставник на Левски, Ботев (Пловдив) и Астана (Казахстан) направи лек намек къде би се радвал да работи пак. "В сърцето ми винаги ще останат два отбора - Левски и Астана", категоричен бе той. А защо се провали като селекционер на Казахстан - вижте тук признанието на Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички