"Моряшки" гол в 91' пречупи десетима от Славия насред Овча купел


"Моряшки" гол в 91' пречупи десетима от Славия насред Овча купел
Снимка: http://chernomorepfc.bg/bg/

1390 0

Отборът на Черно море надигра Славия като гост с 1:0 в двубой от 17-ия кръг в efbet Лига. Победният гол бе отбелязан късно в добавеното време на мача, благодарение на Исмаил Иса, който отбеляза фантастичен гол.

Двубоят на стадион в кв. „Овча Купел“ започна по-добре за „моряците“, които имаха три хубави ситуации за гол. Първо, Мартин Минчев преодоля стража на „белите“ Георги Георгиев, но не продължи успешно положението.

Последваха пропуски за Илиан Илиев-младши и Исмаил Иса, който не успя да засече на далечната греда опит за изстрел на сина на старши треньора на варненци. Славия рядко опитваше да застраши вратата на съперника, като Радослав Кирилов имаше добра ситуация, но не я оползотвори.

През втората част Черно море продължи да бъде по-активният от двата отбора, но така и не успяваше да матереализира създадените шансове в гол. В 69-та минута домакините останаха в намален състав след втория жълт картон на Николай Дюлгеров.

В крайна сметка, възпитаниците на Златомир Загорчич не издържаха и допуснаха късен гол в добавеното време на срещата. Негов автор бе Иса, който с великолепна задна ножица матира Георгиев за 1:0.

Така, Черно море измести противника от топ 6 и вече има точка пред Славия в класирането. В следващия кръг Славия гостува на Етър, докато Черно море приема у дома Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички