Моралес: Стана това, което исках - бяхме разумни при взимането на решенията


Моралес: Стана това, което исках - бяхме разумни при взимането на решенията
Снимка: Официален сайт на Ботев Враца

1369 0

Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес бе изключително доволен от спечелените три точки срещу Берое. За него това е голяма крачка към спасението и оставането в Първа лига.

Повече спокойствие след спечелените три точки

"Днес отборът се представи по-добре от предния мач. Показахме по-добра игра през второто полувреме. Бяхме разумни при взимането на решенията. Очаквах да сме по-припрени през първото полувреме. Поздравявам момчетата, защото това, което исках, стана. На терена се получава, когато комуникират добре. Слава на Бог, че тези момчета ме слушат и успяхме да победим Берое", заяви Моралес.

"Трите точки са голяма крачка към спасението. Искам висока преса. Момчетата трябва да са радостни, че са изпълнили това, което казах. Те си взимат решенията. Моят отбор се представи доста по-добре второто полувреме. Доста неща, които бяхме тренирали, се получиха и излязохме победител в тази битка", добави той.

Той бе категоричен, че този двубой им носи доста повече спокойствие. "Исках да победим още Спартак Варна, но не успяхме. Днес беше на живот и смърт. Така е във футбола, за да сме по-спокойни. Ако не с двата крака извън блатото, единият вече е по-сух". Наставникът на Берое Николай Киров бе доста конкретен и обяви от грешки на кои играчи се е стигнало до загубата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички