Моралес: Ключът към победата бе в съблекалнята, ще почиваме заслужено


Моралес: Ключът към победата бе в съблекалнята, ще почиваме заслужено
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1059 0

Даниел Моралес говори след успеха на Ботев Враца над Хебър като гост с 2:0. Това бе неговият повторен дебют начело на врачани, а той побърза да подчертае задоволството от представянето на възпитаниците му в срещата. 

"Ключовият момент за победата бе още в съблекалнята. Тези момчета имат уникално отношение към мача. Не казвам, че това се дължи на мен. Трябва да поздравя Росен Кирилов, който е работил добре с този отбор и е докарал добри футболисти. Ние трябва да продължим работата", заяви  бразилецът.

"Аз казвам на тези момчета, че трябва да играят със самочувствие. Ние знаем, че има по-добри отбори от нас, но трябва да играем във всеки мач на върха на възможностите си. Не съм дошъл да правя революция, а да се подобряваме.

Сега ще имаме време да почиваме заслужено, а след това да работим и да мислим как можем да се подобрим. Искам да наложа и малко от моя стил, което се видя и днес. По-агресивен футбол, с дублиране на крилата. Имаме време да работим във всички фази - защита, атака, преход", добави Моралес.

Ето как се разви и самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички