Монтана няма да играе с Литекс в събота, ако върнат "оранжевите" в елита


Монтана няма да играе с Литекс в събота, ако върнат "оранжевите" в елита

836 0

„Дори и да върнат Литекс в А група, няма как да играем в събота”, това каза изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов след жребия за полуфиналите за Купата.Жребият отреди Монтана да играе срещу Литекс.

В последните дни обаче се появяват спекулации, че ловчанлии могат да се върнат в А група. Програмата в елитната ни дивизия преди ексцесиите с Литекс беше, че Монтана и "оранжевите" ще играят мач от първенството.

„Нямаме притеснения от изтегления жребий. Излизаме в този полуфинал, за да го спечелим и да се класираме на финала. В момента Монтана е съвсем различен отбор. Не мога да коментирам казуса на Литекс за връщане в А група. Има кой да ги решава тези неща. Да, на нас ни предстои мач с Литекс в първенството , но на този етап такъв мач няма. Няма как да има мач в събота, дори и да върнат Литекс. За нас най-важно е да останем в елита, но и да спечелим Купата на България”, каза Панайотов.

Вчера Литекс се върна от Испания, където проведе подготвителен лагер. Изказването на водещите фигури в тима също подсказаха, че "оранжевите" очакват положителна развръзка и завръщане в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички