Монтана изпусна да бие слаб Лудогорец


Монтана изпусна да бие слаб Лудогорец

1175 0

Монтана продължава да впечатлява с представянето си. Новакът в "А" група направи 1:1 у дома с Лудогорец в мач от 4-ия кръг. За домакините вкара Атанас Илиев в 6-ата минута, а за шампионите се разписа Козмин Моци в 49-ата от дузпа.

Тимът на Ферарио Спасов има за какво да съжалява, след като от 37 минути игра с човек повече, а и създаде тройно повече положения от съперника си, който продължава с колебливото си представяне този сезон. 

Това е първа точка за Монтана от вече пет мача срещу Лудогорец в историята на съперничеството между двата тима. "Орлите" се изравниха по точки - 7 с лидерите Литекс и Берое, които обаче са с по мач по-малко. Монтана е с 5 т от 4 мача.

Гостите от Разград можеха да вкарат още в 3-ата минута. Жуниор Кишада премина през двама бранители и излезе сам срещу вратаря, но не успя да уцели вратата.

Малко след това падна и попадението за тима на Ферарио Спасов. Атанас Илиев беше оставен непокрит в наказателното поле пред Владо Стоянов и засече с глава центриране отляво на Християн Попов за 1:0. 

В 18-ата минута гредата спаси домакините. Вирджил Мисиджан премина през двама от противниковите играчи и шутира по диагонала, но топката срещна страничния стълб.

Малко по-късно топовен изстрел на Йордан Тодоров профуча на сантиметри от левия стълб. В 42-ата минута Марселиньо пропусна да изравни. Бразилецът бе оставен напълно непокрит в близост до втатата, но ударът му с глава не намери очертанията.

Козмин Моци изравни от дузпа в 49-ата минута. Реферът посочи бялата точка за нарушение срещу Кишада на вратаря Христо Иванов.

В 53-ата минута разградчани останаха с човек по-малко. Сисиньо бе изигран от Балджийски и съдията вдигна втори жълт картон на бразилеца.

Минута по-късно Кишада премина 20-30 метра с топката в крака, освободи се и шутира, но втарарят на домакините Иванов и спаси. Монтана отговори с опасен изстрел на Иван Минчев, който бе изгледан безпомощно от Владислав Стоянов. За негово щастие топката мина покрай гредата.

В 77-ата минута Георги Пашов центрира в наказателното поле на Лудогорец, след което Матей Поплатник стреля с глава, но Стоянов спаси.

В края на мача се откри много добра възможност пред Борислав Балджийски, но той не отправи добър удар и изпрати топката над напречната греда в аут.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички