Монтана изхвърли Гонзо и Черно море за Купата, Верея също е аут


Монтана изхвърли Гонзо и Черно море за Купата, Верея също е аут
Снимка: БГНЕС

1081 0

Два отбора от Първа лига отстъпиха още на старта на Купата на България. Черно море изненадващо отпадна от 1/16-финалите, след като загуби с 1:2 гостуването си на Монтана.

Домакините поведоха в 23-ата минута чрез Илиев, а в 88-ата Кузма изравни. В продължението обаче Атанасов донесе успеха за втородивизионния тим.

Втородивизионните "железничари" пък победиха Верея с 2:1 и вече са на 1/8-финал в турнира. През миналата година, на същия етап, локомотивци изхвърлиха от Купата и друг елитен отбор – ЦСКА, пак със същия резултат. Иво Иванов откри за Локомотив във 2-ата минута, но Еркебулан Нургалиев изравни в 35-ата. Победното попадение вкара Николай Цветков в 79-ата от дузпа, а малко след това гостите от Стара Загора останаха с двама души по-малко заради червени картони на Илия Мунин в 79-ата и Елиаш в 87-ата.

Много любопитна ситуация се разигра минути по-късно - Верея заигра не с двама, а с трима по-малко заради поява на играч на Локомотив на терена без да има напуснал състезател като съотношението 12 срещу 9 се запази няколко минути, когато реферът Георги Кабаков и колегите му се усетиха и отстраниха 12-ия играч на Локо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички