Монтана и Пирин си спретнаха самоубийствен хикс на "Огоста"


Монтана и Пирин си спретнаха самоубийствен хикс на "Огоста"

991 0

Монтана и Пирин си спретнаха ритуално самоубийство на ст. "Огоста" в мач от 17-ия кръг на "А" група. Двата отбора направиха 1:1, което не урежда нито домакините, още по-малко гостите. "Орлетата" са твърдо последни с 10 точки, докато Монтана е на 9-а позиция с 13. Най-близко до тях е "Ботев" Пд с 18.

Гостите от Благоевград поведоха още в 5-ата минута със страхотен гол на Тодор Траянов. Халфът опита да центрира от около 40 метра, но всъщност се получи коварен удар, който влетя във вратата на Христо Иванов.

Половин час по-късно Иван Минчев изравни с петия си гол за сезона, след като засече по прекрасен начин с глава центриране на Здравко Лазаров отдясно.

След почивката и двата тима направиха пропуски, но повече трябва да съжаляват домакините.

Първо вратарят на Монтана Христо Иванов спаси блестящо много опасен изстрел на Антонио Хаджииванов. Секунди след това Сергей Георгиев направи фрапантен пропуск, след като от два метра изпрати топката в аут.

В 85-ата минута Георгиев все пак успя да вкара топката в мрежата на Пирин, но попадението му не беше зачетено заради засада. Минута след изтичане на редовното време Йордан Тодоров центрира отдясно към наказателното поле, където Поплатник отправи опасен удар, но вратаря на гостите Краси Костов спаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички