БФС глоби Левски, Пирин и Берое


БФС глоби Левски, Пирин и Берое
Снимка: БГНЕС

1437 0

Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоби на три отбора от „А“ група – Левски, Пирин и Берое. Всеки от тях ще трябва да заплати по 2300 лева.

„Сините“ са наказани заради нерегламентирано използване на факли и хвърлени предмети по време на мача с Пирин, завършил при резултат 1:0 за „орлетата“. Освен това Левски ще трябва да възстанови щетите на стадион „Христо Ботев” в Благоевград.

Пирин и Берое също са наказани с глоба за нерегламентирано използване на факли и хвърлени предмети. Тихомир Тенев – домакин на Берое, е наказан с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 1000 лева заради нанасяне на обиди.

Шест състезатели са със спрени състезателни права за един мач. Това са Пламен Крумов (Локомотив Пд), Владимир Мичев (Монтана), Георги Динков (Берое). Мамуту Кулибали (Черно море), Антон Костадинов (Пирин) и Максимилиан Карнер (Левски).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички