Монтана и Черно море завършиха 1:1 в мач от 22-ия кръг на Първа лига


Монтана и Черно море завършиха 1:1 в мач от 22-ия кръг на Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Черно море

1074 0

Монтана и Черно море завършиха 1:1 в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Сеханджи изведе "сините" напред в резултата в 67-ата минута, но само десет по-късно Гомеш от "моряците" възстанови равенството.

Мачът започна с по един удар към двете врати до 10-ата минута. В 13-ата минута Гомеш от няколко метра стреля опасно, но Макенджиев прояви добър рефлекс и улови.

В 19-ата минута Тони Тасев от пряк свободен удар уцели горната греда на вратата на Черно море, а до края на полувремето варненци отговориха с удари на Гомеш, Илиев и Панайотов, които не намериха целта.

Второто полувреме започна в бавно темпо и Черно море получи шанс чак в 59-ата минута да открие резултата, но не успя да го направи след след слаб удар на Гомеш. 

Така се стигна до 66-ата минута, когато защитникът Сеханджи вкара във вратата на Черно море от близко разстояние. Радостта на Монтана трая само десет минути. В 76-ата минута Гомес с хубав удар матира Макенджиев за 1:1 след разбъркване в наказателното поле. Това бе и всичко по-интересно в срещата, завършила със 7 жълти картона.

В класирането в Първа лига Монтана е на 11-то място с актив от 19 точки, а Черно Море е 6-ти с 29 пункта. След паузата за национални отбори Монтана гостува на Лудогорец, а Черно море приема Левски във Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички