Миньор с остра декларация: Гаврят се с нас, какво пречим?


Миньор с остра декларация: Гаврят се с нас, какво пречим?
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

1479 0

Втородивизионният Миньор Перник имаше изключително сериозни претенции след мача с Монтана във втория кръг. Според перничани съдийството в срещата е било "гавра при отсъжданията на Валентин Железов".

Ето какво написаха „чуковете“ в сайта на клуба: 

„Новото първенство започна, а старите привички остават. Ръководството на Миньор Перник изказва разочарованието си от нивото на съдийството и притеснението от факта, че грешките са винаги в една посока – срещу жълто-черните.

Поредната гавра с нашия клуб се случи в събота вечер по време на двубоя с Монтана, когато реферът Валентин Железов отмени кристално чист гол в полза на Миньор Перник в последната минута на редовното време. Това решение сякаш отговаря на въпроса защо най-интересният мач от кръга не бе телевизионен. А “свирката” на Железов накара дори съдийският наблюдател Коце Стоичков да се черви и да се чуди как да обяснява причината за кражбата спрямо нашия отбор.

Миньор Перник категорично осъжда превръщащите се в тенденция несправедливости спрямо клуба и привържениците му.

Притеснително е, че вече няколко месеца съдиите провеждат наказателна акция спрямо Миньор. Нека припомним, че през пролетта бяха показани цели седем (7) червени картона в само 5 (пет) гостувания, като повечето бяха нагледен пример за грешни отсъждания. В същото време реферите услужливо си затваряха очите, когато бе счупен глезена на наш футболист, за голове от засади в нашата врата или за неотсъдени дузпи в полза на Миньор.

Отново искаме да попитаме: “На кого пречи Миньор и защо? Кому е угоден този геноцид?”.

Едва ли Валентин Железов ще отгори. Както не го направиха Димо Димов, Георги Иванов, Красимир Костов, Станимир Тренчев…

А дали някой от техните началници ще го направи? Или поне ще вземе ли мерки?

Ние жалба срещу съдийството няма да пуснем. Излишни пари няма да харчим, защото не желаем да плащаме за чужди софри. Но няма да се откажем от това да се борим честно!“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички