Ботев Враца обърна Миньор Перник и продължава победната си серия в контролите


Ботев Враца обърна Миньор Перник и продължава победната си серия в контролите
Снимка: Офиц. Фейсбук страница на Ботев Враца

2303 0

Ботев Враца записа трета поредна победа в предсезонните контроли. Възпитаниците на  Росен Кирилов обърнаха с 2:1 Миньор Перник, след като на почивката губеха с 0:1.

„Чуковете“ стигнаха до първото голово положение в мача, но Краси Костов успя да спаси. В 11-ата минута „жълто-черните“ направиха грешка при изнасянето на топката, Даниел Генов я открадна и би в аут.

Минути по-късно Браян Переа подаде към Дани Генов, който шутира, но стражът на перничани се справи. В 21-ата минута врачани направиха добра атака. Чавдар Ивайлов влезе и подаде успореден пас към Даниел Генов, но топката не стигна до нападателя на „зелените“. Миньор отбеляза гол в 23-ата минута. Запро Динев подаде към Тютюков, който извади топката към Петрос Бакустис и той отбеляза - 0:1.

В 25-ата минута Красимир Тодоров отправи опасен удар, но топката излезе в аут. Малко преди почивката Тодоров подаде към Жан-Пиер Да Силва, който обаче бе блокиран преди да шутира.

След почивката и двамата треньори направиха някои смени в съставите си. На терена за врачани се появи и Меси Биатомусока. В 51-ата минута Ботев изравни. Браян Переа центриране и Стефан Гаврилов от упор отбеляза във вратата на съперника.

В 69-ата минута Сантиаго Монтоя опита диагонален шут, но топката премина над вратата. Четвърт час преди края добра комбинация между Маринов и Кепов завърши с удар на последният, но топката се удари в крак на бранител и излезе в корнер. Победният гол падна в 76-ата минута. Фелипе Де Са даде хубав пас към Мирослав Маринов, който матира вратаря и донесе третата поредна победа за врачани в летните проверки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички