Миланов: Точката ни дава самочувствие след всички критики


Миланов: Точката ни дава самочувствие след всички критики
Снимка: Иван Йочев

1163 0

"Точката по някакъв начин ни дава малко по-голямо самочувствие, след всички критики, които претърпяхме миналите два лагера", коментира халфът на националния отбор Георги Миланов след равенството 2:2 с Италия в евроквалификация.

"Лъвовете" бяха близо до това да постигнат престижна победа срещу именития си съперник, но допуснаха изравнителен гол няколко минути преди края.

"Доста се поуморихме, отборът на Италия е доста силен, през цялото време владееха инициативата. Вкарахме много бързи два гола и се опитахме да задържим, но явно силите не ни достигнаха за нещо повече", каза Миланов след двубоя.

"Аз съм играл с доста големи футболисти в Шампионска лига с ЦСКА Москва, така че за мен няма никаква разлика. Ясно е, че са много класи футболисти и е трудно да ги преодолееш. Играхме мъжки, борихме се докрай. Ще се борим, ние сме българи, каквото можем, всичко ще дадем. Сега имаме мач с Малта, който живи-умрели трябва да го вземем и трябва да се борим срещу Норвегия тук да ги победим", каза още звездата.

"Аз имам една контузия, която едва ли ще отшуми и сигурно след края на сезона ще направя операция, но това е животът", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички