Михайлов за нов конгрес: Категорично не! Бербатов клати БФС с ченгеджийски номера


Михайлов за нов конгрес: Категорично не! Бербатов клати БФС с ченгеджийски номера
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1201 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов категорично отхвърли възможността да се проведе в скоро време нов изборен конгрес на централата. Михайлов смята, че вече са били организирани два конгреса заради нечии "амбиции и прищявки", визирайки Димитър Бербатов и неговия екип.

"Нов конгрес на БФС? Категорично не! Само за половин година и само заради тях организирахме два конгреса, които преминаха показно и като организация, и като прозрачност – факт, който беше отчетен и от представителите на ФИФА и УЕФА. Когато и световната, и европейската федерация дадат подобно мнение, претенциите на групичката около Бербатов тотално олекват", заяви Михайлов в интервю пред "Гонг".

"Да не говорим, че и самият Бербатов от трибуната похвали организацията през октомври, преди да смени плочата. Знаете ли колко пари и административни усилия коства организирането на едно Общо събрание с огромния брой клубове? В крайна сметка Българският футболен съюз и българският футбол не са длъжни да обслужват нечии ръководни амбиции и прищявки.

Повтарям – точно тези хора са виновни за настоящата ситуация! Още от момента, в който оттеглих оставката си, започнаха постоянните им опити да разклатят БФС – сигнали, претенции, всякакви ченгеджийски номера, с които пробваха да отложат вписването ми", добави още Михайлов.

Дори и да се стигне до конгрес, разликата между Михайлов и Бербатов ще бъде голяма, смята Георги Иванов - Гонзо, който е временен селекционер на националния отбор по футбол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички