Михайлов за Борбалан: Поредно доказателство за уважението към българския футбол в Европа


Михайлов за Борбалан: Поредно доказателство за уважението към българския футбол в Европа
Снимка: Оф. сайт на БФС

1061 0

От БФС изтъкнаха уважението, с което според тях се ползва българският футбол, след като те са успели да назначат за шеф на съдийската комисия именития испанец Давид Борбалан. Назначението беше обявено преди минути.

Както и при назначението на Виктор Касай, предшественикът на испанеца, президентът на футболния съюз Борислав Михайлов обяви, че вярва в положителното развитие на българското съдийство с Борбалан начело.

"Назначението на специалист от такъв ранг е поредно доказателство за уважението, с което се ползва българският футбол в Европа. Убеден съм, че с неговия опит и експертиза българското съдийство ще се развие в положителна посока. Искрено му желая успех, защото добрите резултати в работата му ще са от полза на целия български футбол", заяви Михайлов, цитиран от сайта на БФС.

Договорът на испанеца е за 2 сезона. Поканата към него е дошла от Михайлов. Борбалан има около 300 мача в Ла Лига и европейските клубни турнири. В Ла Лига Борбалан не минаваше за любимец на Барселона, заради него Жерар Пике бе жестоко наказан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички