Михаил Венков: Готови сме да бием ЦСКА!


Михаил Венков: Готови сме да бием ЦСКА!

2386 0

Защитникът на Черно море Михаил Венков няма търпение отново да излезе срещу бившия си отбор ЦСКА.

Двата тима се срещат утре на стадион "Тича" във Варна, където "червените" вече 7 поредни мача нямат победа като гости над "моряците".

"При мен особено настроението е приповдигнато, чакам с нетърпение мача, заяви Венков пред "България Днес". - Всеки един от момчетата е убеден, че можем отново да победим ЦСКА. Надявам се да играем добре и да зарадваме феновете. Важно е да започнем да трупаме точки, за да постигнем нашата цел - влизане в шестицата. ЦСКА, а и всеки друг отбор, играе трудно на "Тича". Ние сме много силен домакин, здрав и корав. Отново ще сме агресивни, ще се надиграваме с ЦСКА и вярваме, че ще успеем да победим. Изпитваме респект към "червените", но в никакъв случай страх".

Венков признава, че мачът срещу ЦСКА ще е по-специален за него. Бившият национал игра за "червените" през 2012 и 2013 г.., а това лято получи предложение да се завърне на "Армията", но трансферът пропадна.

"Не ми се иска да коментирам защо не се върнах в ЦСКА, заяви Венков. - Това вече е затворена страница за мен. Все пак знам какво е ЦСКА, знам какъв треньор и мотиватор е Стойчо Младенов. И до днес се чувам с доста от футболистите, имаме добри отношения. Първото място на ЦСКА не ме изненадва по никакъв начин. Според мен те са основните фаворити за титлата този сезон и ще бъдат сериозен фактор в първенството. Но аз съм щастлив във Варна и се надявам моят отбор да победи в събота, а те да печелят останалите мачове".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички