Черно море не отстъпва на ЦСКА, смята Тодор Марев


Черно море не отстъпва на ЦСКА, смята Тодор Марев

2349 0

Вълнуващ двубой между Черно море и ЦСКА очаква легендата на "моряците" Тодор Марев. Според него варненският тим върви нагоре след завръщането на Никола Спасов на треньорския пост.

"Не мога да коментирам назначението на Спасов, но е факт, че Черно море тръгна нагоре, откакто той пое отбора. Напипа оптималния състав и в момента нещата са положителни. Отборът върви във възходяща линия, излезе от тази миникриза. Ще стане много интересен мач с ЦСКА и предполагам, че след края му публиката ще бъде доволна. Очаквам Черно море да победи", заяви пред "Тема Спорт" рекордьорът по мачове в А група с фланелката на варненския клуб.

Марев смята, че решаващо в сблъсъка ще бъде желанието за успех.

"Този, който иска повече победата и я преследва с всички футболни средства, той ще спечели. Очаквам и интересен треньорски дуел. Предполагам, че и двамата наставници ще заложат капани в търсене на изненада, макар отборите да се познават много добре. Стойчо Младенов е много сериозен треньор. С голям опит, преминал през много битки. В момента обаче Черно море не отстъпва игрово на ЦСКА, въпреки че армейците са първи в класирането, а моряците са доста по-назад. Този, който има повече воля, той ще спечели срещата", каза още бившият железен защитник.

Според него настоящият състав на Черно море има сили да се пребори за място в първата шестица.

"В момента нещата в отбора вървят в правилната посока и мисля, че мястото на отбора е именно там - сред първите б. Конкуренцията обаче е сериозна. Според мен футболът ни направи голяма крачка напред. Аз съм положително настроен за развитието му. Водещите тимове правят нелоши игри. В момента има доста отбори, които вървят добре", допълни Марев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички