Мицански: Можехме да бием Малта с 3 гола разлика


Мицански: Можехме да бием Малта с 3 гола разлика

876 0

Нападателят на националния отбор Илиян Мицански съжали за пропуснатата дузпа в мача срещу Малта и изрази увереност, че тимът има шанс да се класира за Евро 2016. Успехът с 1:0 снощи остави възможността за "трикольорите" жива.

"Предвид резултата от другия мач, за нас беше много важно да победим днес. По принцип всеки мач играем за победа и не е важно да гледаме как ще завършат останалите. Ако ние играем добре и побеждаваме, със сигурност ще успеем да се класираме. Ще гледаме мач за мач", коментира Мицански след мача.

"Днес имахме своите шансове и можеше спокойно да бием с 3 гола разлика. Въпреки, че Малта е по-лесен съперник, стигнахме трудно до победата. Тук се играе тежко, но важното е, че взехме трите точки", добави той.

Нападателят коментира и ситуацията с пропуснатата от него дузпа. "За съжаление понякога е така. Има моменти, когато човек пропуска едно, второ и топката не влиза. Има мачове, в които съм вкарвал 2-3 гола, сега не се получи. Имам приятели в отбора. В този момент много не разсъждавах, когато ми говориха. Най-важното беше, че ми помогнаха. Срещу 7-8 човека в защита е трудно да се играе", добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички