"Между тях има уговорка" - Георги Градев с любопитно твърдение за двама от мераклиите за БФС


"Между тях има уговорка" - Георги Градев с любопитно твърдение за двама от мераклиите за БФС
Снимка: Lap.bg

852 0

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев изрази мнение, че двама от опонентите му - Георги Иванов и Михаил Касабов, са се обединили.

Договорка между Гонзо и Касабов?

Според юриста, договорката е Касабов да се откаже в полза на Гонзо и да приеме отново ролята на вицепрезидент, ако бившият нападател на Левски бъде избран:

"Ако трябва да съм честен, хората би трябвало да са дошли, за да упражнят свободата си на вот. Тъй като мракобесните времена, които бяха 18 години, са отминали", започна Градев преди да влезе в хотел "Маринела".

ОЩЕ: "Уверен съм, че ще спечеля" - думите на Георги Иванов - Гонзо преди старта на Конгреса на БФС!

"Вчера видях уплашени делегати. Надявам се, че това е само привидно заради хората от БФС, тъй като оттам има голям натиск да се гласува за статуквото. Вие много добре знаете кой е статуквото - това са двамата души, които са се обединили днес: Георги Иванов и Михаил Касабов. Между тях има уговорка Михаил Касабов да стане вицепрезидент. Отдавна чувахме, че между тях се разиграва театър и днес вероятно ще се потвърди".

Георги Градев

"Промяната, от една страна, сме аз, Димитър Бербатов, Георги Захариев - това сме хората, които можем да донесем някаква промяна. Надявам се някой от нас да спечели", продължи адвокатът по спортно право, а за финал добави:

"Да, чувам, че има натиск. Говорих с делегати. Споменават се суми от порядъка на 5 хиляди лева, които са давани в район Бургас и район Свиленград, за да се гласува за Георги Иванов".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "На разочарования и предателства съм свикнал" - всяка дума от словото на Борислав Михайлов, с което откри Конгреса на БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички