Матушев съжали за късния изравнителен гол на Черно море


Матушев съжали за късния изравнителен гол на Черно море

1270 0

Неделчо Матушев изрази съжалението си, че Пирин е допуснал късен изравнителен гол срещу Черно море при завръщането на отбора в "А" група. Срещата между двата тима в Благоевград приключи при 1:1.

"Жалкото е, че накрая ни изравниха. Аз не мога да бъда недоволен като за първи мач в А група от дълго време. Имаше голямо напрежение, играем с носителя на Купата. Жалко, че допуснахме да ни изравнят накрая. Ако продължаваме по същия начин, това напрежение ще отпадне, отборът ще изглежда още по-добре и по-уверен", заяви Матушев.

„Най-доброто е колективът, който имаше отборът, македонският дух. Всеки един се раздаде максимално за своите възможности, мога само да ги поздравя".

Матушев е категоричен, че младите в тима са се представили на ниво в мача и тепърва ще се развиват в елитния шампионат.

"Смятам, че се представиха на ниво. Може би от неопитност това, което стана. Надявам се, че някои от тези млади футболисти тепърва ще започне да се говори за тях, имат качества. Най-доволен ще съм, ако успеем да контролираме дълго време топката и изчакваме нашите положения, които ще дойдат". 

Целта пред тима е да се изгради добър състав, чиято най-важна задача е да остане в елитната група.

„Целите са първо да изградим един добър отбор, който публиката да го харесва и да побеждава, и най-вече да запазим мястото си в А група.

Трябват ни още 2-3 футболисти с опит като Маркиньос, които да помогнат на младите. С привличането на Бергонси младите ще изглеждат още по-добре", завърши Матушев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички