Мащабна селекция в Локо (Сф) при място в Топ 6


Мащабна селекция в Локо (Сф) при място в Топ 6

1180 0

Спортният директор на Локо (Сф) Кристиян Добрев не е убеден, че "железничарите" ще стигнат с лекота до успеха в събота срещу Хасково. Те посрещат абсолютния аутсайдер в А група в София. С проблеми са капитанът Александър Бранеков, който трябва да бъде опериран, както и нападателят Преслав Йорданов, който обаче е започнал бегови занимания.

"Хасково може и да е аутсайдер, но това в никакъв случай не означава сигурна наша победа", каза Добрев пред "Тема Спорт".

"Трябва да подходим с цялата сериозност в предстоящата среща и да не допуснем подценяване. Хасково е сред сигурните изпадащи, това е ясно, но спокойно може да ни изненада. Ако не попаднем в шестицата, няма да се разглежда като трагедия, не е ултимативна цел", добави Добрев.

"Наясно сме на кои постове искаме да подсилим отбора през зимата. Това включва задължителното привличане на нападател, но има и други позиции, на които ни трябват играчи. До този момент обаче нямаме яснота откъм имена. Нека изиграем последния мач за годината с Локо Пд (б.а. - гостуване на 12 декември) и ще направим равносметка. Ако имаме добри шансове за първата шестица, най-вероятно ще направим мащабна селекция. В противен случай няма да привличаме много нови", добави Кристиян Добрев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички