Манолев: Не съм расист, съжалявам, ако някой се е обидил


Манолев: Не съм расист, съжалявам, ако някой се е обидил
Снимка: Lap.bg

1826 0

Футболистът на Пирин (Благоевград) Станислав Манолев отговори на твърденията на представители на ЦСКА, че е обидил Амос Юга на расова основа. Бившият играч на "червените" обяви, че е бил провокиран от съперниковия отбор и че не е обидил Юга на расова основа.

"Искам да кажа няколко неща относно ситуацията на вчерашния мач - Аз не съм расист. Участвал съм и пак бих подкрепил всяка инициатива срещу расизмa. Вчера на терена имаше обиди и агресия. Към мен бяха отправени поне три или четири обидни реплики от другия отбор. Когато получих картона, вървях най-спокойно към скамейката, като чух зад гърба ми подмятания, псувни и провокации. Обърнах се и попитах дали говорят на мен, като отправих една псувня на английски (f**ng wanki), в която няма нищо расистко", написа бившият национал в социалните мрежи.

"Ако някой се е обидил или разбрал погрешно моите думи - искам да се извиня. В моята кариера съм работил с хора от всякакви раси и етноси, като имам и много приятели от тях. Живея и възпитавам децата си в толерантност. Пожелавам успех на ЦСКА", допълни Манолев. А ето какво каза, че се е случило пред очите му Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички