Литекс прие оставката на Балъков, вижте кой е новия треньор


Литекс прие оставката на Балъков, вижте кой е новия треньор

1418 0

Управителният съвет на Литекс обсъди и прие оставката на Красимир Балъков, която наставникът подаде в петък. Двете страни са уточниха детайлите по прекратяването на договора и се разделят коректно и по европейски.

“Благодарим на Краси Балъков за всеотдайната работа.По време на целия си период в нашия клуб той беше еталон за професионализъм, джентълментско поведение и огромно желание да помага и развива младите ни футболисти. Пожелаваме му много успехи занапред”, заявиха от ръководството на "оранжевите".

Преди малко стана ясно, че Люпко Петрович ще е новият треньор на Литекс, а негов помощник ще бъде Драголюб Симонович. Двамата са били забелязани днес в Ловеч в компанията на хора от ръководството на клуба, като се очаква още утре те да бъдат представени пред медии и фенове.

Под ръководството на Петрович, Литекс спечели и купата на България. Неговият вероятен асистент също е водил тима. Той е и бивш футболист на клуба.

Другите варианти пред ръководството на Литекс за треньор на отбора бяха Георги Дерменджиев и Светослав Тодоров, с които също са водени разговори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички