Любослав Пенев все още е треньор на Хебър, от клуба не водят преговори за нов наставник


Любослав Пенев все още е треньор на Хебър, от клуба не водят преговори за нов наставник
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1386 0

От Хебър внесоха някои уточнения относно непрекъснатите спекулации около Любослав Пенев, който е спряган за новия треньор на Спартак Варна.  От пазарджишкия клуб са категорични, че те също не са водили никакви разговори за назначаването на нов старши треньор или спортен директор на представителния тим. Към днешна дата няма никакви промени в елитния отбор.

Любослав Пенев все още е треньор на Хебър, има крайна дата за решаване

Любослав Пенев ще реши до 10-ти януари своето бъдеще

"Да, Любослав Пенев е бил във Варна и се е срещал с ръководството на Спартак, но той продължава да е старши треньор на Хебър и вярва, че по Коледа и Нова година могат да се случат чудеса и да продължи да работи при нас. Не е коректно при наличието на старши треньор в лицето на Любослав Пенев да водим преговори с нов треньор, още по-малко с Николай Митов, на когото разбрахме, че тези слухове са му създали проблеми с кмета на Монтана", заявиха от Хебър пред колегите от "dsport".

"На Георги Чиликов му пожелаваме успех с настоящия му отбор Спортист Своге. Смело може да заявим, че ако се стигне до раздяла с Любослав Пенев, което ще стане ясно до 10 януари, то ние няма да може да си позволим треньор извън школата на клуба, по разбираеми финансови причини. Що се отнася до Георги Николов, той продължава да се води играч на Хебър и сме готови да изслушаме всички оферти за него. Владимир Гаджев е уважаван бивш футболист, който си живее в Пазарджик, но към този момент не е на работа на никаква позиция в клуба", след като по-рано и тези имена бяха свързани с клуба.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички