От Спартак Варна обясниха: Ще поема ли отбора Любослав Пенев?


От Спартак Варна обясниха: Ще поема ли отбора Любослав Пенев?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2348 0

Любослав Пенев несъмнено е един от най-добрите български треньори през този век. Той има богат опит по родните терени, като е водил ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Царско село, ЦСКА 1948, Хебър Пазарджик, както и националния отбор по футбол.

Съвсем скоро може да застане начело на седми различен тим у нас. Това потвърди и собственика на Спартак Варна Павлин Николов. Той затвърди слуховете, че преговаря с опитния наставник да поеме втородивизионния тим.

Поставиха дата, до която ще е ясно бъдещето на Любослав Пенев

Любослав Пенев като треньор на Хебър Пазарджик

"Да, водя преговори с Любослав Пенев. Сега ги оставяме малко на пауза, защото са празници. Като се върна обратно, ще ги подновим отново. Това ще се случи на 10 януари. Искам да подчертая, че за мен е чест да преговарям със специалист като Любо. Той ме впечатли с поведението си и с представите си за футбола. Много ерудиран човек" - започна той пред "Блиц".

Николов призна, че е изчаквал да има развръзка в отношенията между Пенев и Хебър. Освен това заяви, че до 10 януари ще бъде ясно дали Любо Пенев ще поеме Спартак сега и дали това може да се случи след края на сезона - през лятото.

"Вижте, малко се позабавихме. Аз искам по-рано да влезем в контакт, но той беше обвързан с Хебър. Трябваше да изчакаме във връзка с отношенията му с клуба от Пазарджик. Да, моята голяма цел е Любо да поеме Спартак Варна. Дали ще стане сега, или през лятото? Изчакайте до 10 януари. Само да сме живи и здрави. Такъв човек съм, че поискам ли нещо за бизнеса ми и в случая за любимия отбор, прави всичко, то да стане реалност" - каза още Николов.

Междувременно се появи информация и че Любослав Пенев ще получи цялата власт в Спартак Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички