Любослав Пенев вече си стяга багажа, раздялата с Хебър Пазарджик пак наближава?


Любослав Пенев вече си стяга багажа, раздялата с Хебър Пазарджик пак наближава?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1645 0

Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, всеки момент ще си тръгне от клуба, съобщава "Мач Телеграф" в обедните часове на 27-и януари.

Пенев вече си стяга багажа?

Както е известно, в четвъртък местната община излезе с позиция, че сваля доверието си от ръководството на "зелените" и спира всякакво финансиране на отбора, като ще подпомага единствено и само детско-юношеската му школа.

Любослав Пенев

Изданието пояснява, че Любо Пенев и неговият щаб до последно са се надявали проблемите между клуба и общината да бъдат решени и припомня, че за напускането му на поста се заговори още през октомври миналата година.

Още: Хебър обяви трансфер, а после се "редактира", за да отговори на "слухове и твърдения"

Впоследствие от Хебър бяха обяснили, че 57-годишният специалист ще остане начело на тима до края на настоящия сезон 2023/24, но последните събития сега са преобърнали нещата на 180 градуса...

*В треньорската си кариера Любослав Пенев е работил в ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Валенсия Б, Царско село, ЦСКА 1948 и националния отбор на България.

И като стана въпрос за ЦСКА - по-рано днес се появиха информации, че мениджъри са засипали "армейците" с предложения за заместник на Нестор Ел Маестро!

Още: "Мрежа от детайли": Най-добрите треньори - Мъри Стоилов и Любо Пенев издухани по "блиц успехи" - НО лидери в "маратона"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички