Любослав Пенев с култов коментар за наказаните съдии: Може да има изгорели бушони


Любослав Пенев с култов коментар за наказаните съдии: Може да има изгорели бушони
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2297 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди мач на тима му в Първа лига. Утре „червените“ приемат Пирин Благоевград в среща от 17-ия кръг. По време на пресконференцията си Ел Голеадор направи интерес коментар и по адрес на наказаните петима родни съдии от Съдийската комисия към БФС.

МОЖЕ ЛИ ПИРИН БЛ ДА ИЗНЕНАДА СЕЛЕКЦИЯТА НА ПЕНЕВ?

Аз по принцип очаквам от моя отбор. Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци. Аз мога да говоря за нас и това, което ще преследваме. Във всички мачове, в които участваме искаме да побеждаваме. Такава е настройката и мотивацията на целия отбор“, обяви Пенев преди мача с благоевградчани.

Всеки отбор може да ни изненада. Не знам какво са тренирали. Аз залагам на това, което можем ние и трябва да покажем, и да приложим, за да спечелим трите точки“, продължи специалистът.

НАКАЗАНИЕТО НА ПЕТИМАТА СЪДИИ

„Решението на Михайлов за тези петима съдии не съм го чел, ще се запозная. И да коментирам, какво ще се промени. Мога да коментирам всеки път, бих казал, че съм компетентен по доста въпроси. И какво от това? Ще прочета кой е наказан, защо е наказан, навреме ли е наказан. Може би има бушони, които са изгорели и да не са наказани точно тези, които трябва да си понесат последствията“, коментира той по адрес на наказаните петима родни съдии.

ПРЕДСТОЯЩИЯТ СБЛЪСЪК С ЛУДОГОРЕЦ

Гледах Рома – Лудогорец, защото ми е интересно. Това е по-следващият ни съперник от първенството. Ще бъда много лаконичен. Срещнаха се два силни отбора, от които единият победи. Това мога да направя като коментар за вчерашния мач“, продължи наставникът на ЦСКА 1948, акцентирайки върху предстоящото гостуване на шампионите в 18-ия кръг от Първа лига.

Самото решение за наказанието на петимата ни съдии може да видите ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички