Любослав Пенев: Хора на Михайлов подкупват клубовете и лъжат за мен


Любослав Пенев: Хора на Михайлов подкупват клубовете и лъжат за мен
Снимка: принтскрийн

1453 0

Любослав Пенев нападна сегашното ръководство на БФС по време на представянето на част от екипа си и своята стратегия за президент на централата. Бившият национал обяви, че хора на Борислав Михайлов обикалят страната и заплашват местни структури, че Пенев ще ги отстрани, ако дойде на власт. Освен това от настоящото ръководство на БФС предлагали по 200-400 лева, за да спечелят гласовете на делегатите на конгреса.

"От БФС обикалят, заплашват местни структури, даже отбори, казват, че Любо като дойде, ви гони всички. Няма да гоня никой. Ще има промени по високите етажи, с тях ще продължим работа, но по други правила. Всеки ще бъде под контрол. Ако не е съгласен, си тръгва. Има достатъчно подготвени хора за техните места", започна той.

"Спонсорират се делегати - с по 200, 300, 400 лева. Толкова ли струват нашите деца? Толкова ли струва един отбор?", възропта Пенев.

Той призова клубовете да гласуват по съвест.

"Гласувайте по съвест! Който не си намира съвестта, да я потърси - в шкафчета, под възглавницата, в багажника. И елате в София! Но после да не оставите съвестта си в хотелската стая. Чувам, че се готви ядене, пиене, организирани автобуси", допълни Пенев.

Съперникът на Борислав Михайлов съобщи също, че БФС получава всяка година по милион и половина франка за развитие на женския футбол. "С тези пари женският ни футбол трябва да цъфти, но така ли е?", завърши Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички