Собственик на клуб от Първа лига заплаши да разпусне отбора заради БФС


Собственик на клуб от Първа лига заплаши да разпусне отбора заради БФС
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1517 0

Собственикът на Царско село Стойне Манолов заплаши, че може да разпусне отбора, ако няма промяна в Българския футболен съюз. Припомняме, че на "царете" отнесе глоба от 5 хиляди лева за "нанесени обиди към длъжностни лица" по време на мача с Берое.

Той също така бе санкциониран с още 3000, тъй като в ролята си на домакин е позволил на треньора на гостите Димитър Димитров да влезе в съдийската стая. От Берое пък бяха глобени с 5 000 лева за постъпката на Херо.

"Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори. Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора", заяви Манолов пред "Мач Телеграф". А какви думи е отправил Херо към съдиите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички