Любо Пенев преди мача с ЦСКА: Провокациите идват от един човек и неговото обкръжение


Любо Пенев преди мача с ЦСКА: Провокациите идват от един човек и неговото обкръжение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1519 0

Треньорът на ЦСКА 1948  Любослав Пенев даде брифинг преди утрешния сблъсък с ЦСКА. Двубоят от 8-ия кръг на Първа лига ще се проведе на стадион „Българска армия“. Ел Голеадор призна, че не изключва да има провокации. Той изтъкна и откъде могат да дойдат те.

"Добрата форма на отбора ни е резултат от много работа, много труд - целенасочен с много ясна и точна програма. Нищо друго, скромно, последователно. След резултатите, които постигнахме да бъдем в тази позиция, ни предстои още много работа. Това е само началото на едно дълго първенство“, обяви Пенев.

 „Мнението ми за нашите български евроучастници е, че не успяха да постигнат поставените си цели. Всеки знае как да постигне целите си. Мач с мач не си приличат, ще има голове, много добър заряд, футболен, ще има конкуренция. Двата отбора ще се стремят да спечелят трите точки, продължи той.

 „Питате ме дали ще има провокация? Веднага ще отговоря – не е изключено и аз съм наясно от къде идват - от един човек и неговото обкръжение. Мен ме интересува терена, футболната част, как ще се противопоставим, анализ на противника, интересува ме как ще изиграем мача. Няма лесни мачове", отсече Пенев.

Специалистът отказа да коментира нападките към него и клуба. Той допълни, че е спокоен преди мача.

"Нямам никакви притеснения относно отговорността на футболистите. Изключително съм спокоен и ще проведем мача както искаме. Трябва да играем на върха на възможностите си, както във всеки един мач. Поддържаме добра линия, изиграхме добри срещи, но в тях имахме и спадове, които ще бъдат коригирани, обяви наставникът на ЦСКА 1948.

Чета, прехвърлям неща, обаждат ми се, споделят. Това, което чета, не ме изненадва. Идва пак от един човек и обкръжението му. Типично за много българи - злоба, завист, неблагодарност. Това виждам аз“, категоричен е Пенев.

„Не искам да коментирам нито едно ръководство на друг клуб. Не е моя работа и територия. Споделям неща, които аз контролирам, тренирам“, изтъкна той.

Трябва да играем по начина, по който тренираме и изисквам. Уважавам всеки един съперник, анализирам го с щаба. Трябва да познаваме съперника”, каза още Пенев.

А ето как босът на ЦСКА 1948 захапа ЦСКА след допингскандала с Георги Йомов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички