Любо Пенев пред "AS": Приключих с българските отбори, ще се пробвам в Испания


Любо Пенев пред "AS": Приключих с българските отбори, ще се пробвам в Испания

1303 0

Бившият национален селекционер Любослав Пенев призна пред авторитетния мадридски "AS', че вече е приключил с воденето на български отбори. Бившият треньор на ЦСКА сподели, че изслушва оферти за работа в Испания, където в момента живее и би искал да се види начело на Атлетико (Мадрид) или Валенсия.

Пенев говори преди дербито в Примера между двата му бивши отбора.

"Във Валенсия се чувствам у дома си. Не знам точно колко ще остана, в момента изслушвам оферти от отбори. Знам в каква посока искам да вървя и търся точно това. Не искам да затварям други врати, но определено би ми харесало да водя отбор от Примера. Приключих с воденето на български отбори. Натрупах опит, но сега е вече време да се пробвам в Испания", заяви Пенев.

Запитан дали се вижда на пейката на Атлетико (Мадрид) или Валенсия, той заяви: "Всичко е възможно в този живот. Защо не? Определено мога да си го представя. Това са два клуба, които познавам много добре".

Ел Голеадор призна, че преди две години е имало разговори да замени Мирослав Джукич, но не се е стигнало до нищо конкретно.

"На мен би ми харесало да имам повече от един Любо Пенев в отбора си. Хора с характер, на които можеш да предадеш идеите си, са винаги от полза на даден отбор", категоричен бе родният специалист.

Накрая Пенев сподели, че не вижда фаворит в дербито. "Всеки от двата тима има своите оръжия. Но не забравяйте, че мачът се играе на “Калдерон”, което не е никак малко", посочи той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички